what makes us special
Startet over en lett fiskeprat mellom en kokk og hans leverandør så startet eventyret med å etablere Nord-Norges første Kaiten restaurant ( Sushi som blir servert på rullebånd) inne på Jekta Storsenter i Tromsø. Med en over entusiastisk Sushi kokk og en kvalitetsbevist leverandør som får tak i de lekreste sjømat til enhver tid så var suksess oppskrift skrevet. Med rask servering til enhver tid og lekre innovative sushibiter rullerende rundt gjestene våres til folkelig priser så ble det en instant hit blant sushi hungrie Tromsøværinger og i løpet av to år så har vi vokst fra 38 sitteplasser i Tromsø til byer som Trondheim, Sandnes, Stavanger, Bergen, Bodø samt våre søsterpartnere i Alta, Narvik og snart i Harstad er vi nå den største aktøren innenfor Kaiten sushi i Norden.
Shin Sushi er et konsept innen Kaiten Sushi ( Sushi servert på bånd ) hvor fargekodet fat med sushi, småretter, dessert og mineralvann blir plassert i ett togbelte som roterer og går rundt alle sitteplasser og gjester som forsyner seg av beltet for deretter betale for antall fat med fargekodet priser. Shin Sushi har også ett stort fokus på nye mattrender samt være banebrytene trendsettere innen for Healthy Urbant Cuisine.